انواع مختلفی از مربا هویج عطایا که از مدلهای مخلوط میوه در سطح جهانی تولید می شود.
مربای هویج را می توان از مواد شیرین یا شور تهیه کرد اصطلاح مربای مخلوط میوه به محصولی اطلاق میشود که با ترکیبی از میوه کامل، قطعه قطعه شده یا خرد شده ساخته میشود.
میوه های مختلف مورد استفاده در مربای هویج معمولاً متفاوت است. میوه ها با آب و شکر گرم می شوند تا پکتین موجود در میوه فعال شود. سپس مخلوط را در ظروف قرار می دهیم.
ارزش غذایی مربای هویج امروزی مانند زمانی که مادربزرگهای ما ساعتها بالای اجاق میایستادند و میوهها را میپختند و ناخواسته تمام مواد مغذی فوقالعاده را میپزند، 100% از بین نمیرود.
با افزودن شکر و پکتین (بسته به نوع پکتین) برخی مربای هویج به جای دو ساعت و نیم فقط ده دقیقه در حال جوشیدن هستند.
این به حفظ ارزش غذایی طبیعی میوه کمک میکند و در عین حال پایداری در قفسه را تضمین میکند.
به همین دلیل است که انتخاب مربائی که از میوه های تازه، مواد سالم و تولید مناسب استفاده می کند، یک تصمیم مهم سلامتی است.
دانستن این نکته که انتخاب مربای میوه مناسب بهعنوان عنصر اصلی زندگیتان، و داشتن یک سبک زندگی آگاهانه از سلامتی، نه تنها به شما آرامش ذهنی میدهد بلکه آیندهای شاد و سالم را در آغوش خواهید گرفت.
مربا با کیفیت بالاتر با HFCS ساخته نمی شود که بیشتر از نیشکر خالص واقعی استفاده می کنند.
بسیاری از مربای هویج با کیفیت بالا بدون GMO، فاقد گلوتن، سرشار از فیبر هستند و ممکن است حاوی قند کمتری نسبت به مرباها، ژلهها و کنسروهای معمولی باشند.
البته، این رویکرد عقل سلیم وجود دارد که هر چیزی در حد اعتدال بهترین راه است.
میوههای تازه همیشه یک انتخاب سالم برای شما هستند، اما تلاش برای پخش کردن یک سیب کامل روی یک تکه نان تست مانند یک قاشق چایخوری مربای هویج تازه نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.