بادام کوهی یکی از بهترین غذاهای مغزی است که می توانید بخرید! آنها حاوی ال-کارنیتین و ریبوفلاوین هستند
دو ماده مغذی که در حفظ سلامت مغز بسیار مهم هستند.
این به کاهش التهابی که می تواند منجر به بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون شود، کمک می کند.
بادام تولید استیل کولین را تحریک می کند.
استیل کولین یک انتقال دهنده عصبی است که مسئول کمک به نورون های شما “آتش” یا برقراری ارتباط موثر است.
کمبود استیل کولین می تواند منجر به مواردی مانند “مه مغزی” شود که در آن تفکر مبهم یا گیج می شود.
همچنین می تواند منجر به سردرد و در نهایت زوال شناختی شود که می تواند به بیماری تبدیل شود.
استیل کولین همچنین به شدت مسئول حافظه فرد است.
هنگامی که پس از مصرف بادام برای مدت طولانی مطالعه شد، نشان داده شد که موشها حافظه بیشتری دارند.
وقتی نورونها سریعتر شلیک میکنند، ایجاد یا یادآوری ایدهها و خاطرات برای آنها آسانتر میشود.
که منجر به حفظ حافظه بهتر میشود.
تحقیقات نشان می دهد که افراد دارای اضافه وزن که رژیم غذایی خود را با بادام تکمیل می کنند به طور موثرتری وزن کم می کنند.
با یک رژیم غذایی کم کالری، مجموعه ای شدید از مواد مغذی و چربی های تک غیراشباع بادام به فرد کمک می کند وزن غیر ضروری را کاهش دهد.
گروه مورد مطالعه دریافتند افرادی که از بادام در برنامه کاهش وزن خود استفاده می کردند چربی بیشتری مصرف می کردند، اما 25 درصد از این چربی غیراشباع بود.
این چربی است که به پاکسازی سیستم قلبی عروقی از کلسترول کمک می کند.
گروه دیگر، با خوردن یک رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات، چربی کمتری مصرف کردند اما تنها 5 درصد از آن تک غیراشباع بود.
هر دو رژیم کالری یکسانی داشتند. پس از پایان دوره مطالعه، گروهی که به جای کربوهیدرات بادام مصرف کرده بودند، به طور قابل توجهی کاهش وزن بیشتری نسبت به گروه دیگر نشان دادند.
فشار خون آنها نیز کاهش یافت، در حالی که گروه کنترل تفاوتی در فشار خون مشاهده نکردند.
در طی مطالعه ای که در آن به افراد نان سفید (پر از کربوهیدرات های خالی با شاخص گلیسمی بالا) داده شد.
به نظر می رسد اثرات آن با مصرف دو یا چند اونس بادام شروع می شود. خوردن یک اونس بادام همراه با نان کاهشی در شاخص گلیسمی نشان نداد. با این حال، خوردن دو یا بیشتر کاهش در G.I را نشان داد.
نسبت مستقیم به تعداد بادام مصرفی دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.